Menu & Search
Derfor skal du pleje dine tømmermænd med sushi

Derfor skal du pleje dine tømmermænd med sushi

  • Klassiske cravings som friture (her som reje) og chilimayo virker bare sundt med rå fisk og ris til.
  • Du spiser rent faktisk ting fra kostpyramiden – ris tjek, fisk tjek, avocado tjek, agurk tjek. Det er ikke meget tømmermændsvenlig mad, der klarer den test.
  • Du ser lækrere ud med spisepinde mellem hænderne, end når du laver Kim Larsen-munden med en burger i hånden (også selvom du har mascara under øjnene og sovehår).
  • Du føler dig bare mere feinsmecker-agtig, når det du spiser i sofaen med joggingbukser på, er sushi og ikke en pizza.

Få en lækker menu hos Karma Sushi til en god pris HER

Er du overbevist?
Så kan du med stor succes hente dine forsyninger her:

Hos Karma Sushi får du virkelig high-end sushi, og kæden rager op i landskabet af danske sushirestauranter. Du får altså ikke bare sushi, men en smagsoplevelse – selv hvis du har tygget dig gennem rullevis af ris og fisk.

Hos Sushi2500 får du gourmet-sushi uden at vælte dit budget. Du får masser af fisk, hjemmerørte dressinger, og skal det være ekstra sundt, kan du vælge at få din sushi med 50% blomkålsris.

Hos Kanagawa har kokkene og ejerne har haft ledende stillinger på ‘Michelin-stjernede’ Kiin Kiin og Sticks’n’Sushi. Behøver vi at sige mere?

Hos Okawari får du også noget af Københavns bedste sushi. Den delikate sushi er en fryd for øjet, og smagssammensætningerne er perfekt komponeret.

De rutinerede sushimagere hos GoSushi er stærke leverandører udi sushi uden dikkedarer. Det er klassisk sushi med fokus på kvalitet: Alle dressinger laver de fra bunden, og de bruger kun guldklassificeret tang.

TILBUD: Få budgetvenlig sushi hos populære Karma Sushi HER

0 Comments