Menu & Search
Guide: 6 sunde, men lækre morgenmadssteder!

Guide: 6 sunde, men lækre morgenmadssteder!

En sund og nærende morgenmad behøver ikke at være kedelig. Du kan sagtens skippe wienerbrød og tandsmør og stadig få en særlig start på dagen og en morgenmad, der adskiller sig fra den du selv bikser sammen. I København finde du et hav af muligheder, men det være svært at skelne de gode fra de kedelige. Derfor har vi har gjort det let for dig – herunder får du nemlig vores bud på byens bedste (og sundeste) morgenmadssteder.

Bowl 37
Grønnegade 37

København er virkelig med på beatet, når det kommer til den nyeste food trend – nemlig veganske smoothie bowls. Hos Bowl 37 får du ikke blot en sund og nærende morgenmad – du kan også selv sammensætte dine yndlingssmage og dermed få det præcis, som du gerne vil have det. Det er sundt, men det smager syndigt!

Foto: Bowl 37 (Dennis Lehmann)

Mad og Kaffe
Sønder Boulevard 68

På Mad og Kaffe får du helt selv lov til at bestemme, hvor sund eller syndig din morgenmad skal være. Du kan nemlig sammensætte din egen platte. Der er både vægtvenlig skyr og friske bær, og i den mere syndige ende karamelsauce og chokolade. Trods sin popularitet formår Mad og Kaffe at opretholde et højt niveau på både råvarer, præsentation og betjening.

Union Kitchen
St. Strandstræde 21

Leder du efter en uhøjtidelig og lækker brunch i midtbyen, uden turistfælder og skyhøje priser, så er Union Kitchen et godt bud. Her får du nemlig et bredt udvalg af klassikere, og der er ikke sparet på portionerne. Union Kitchen har flere gode alternativer til dig, som gerne undgår det udskældte hvide brød og fede oste.

Foto: Union Kitchen (Sidsel Abel)

Atelier September
Gothersgade 30

Dette fine blogger-spot serverer mindre anretninger, hvor der virkelig kæles for detaljerne. Her går de op i økologi og den gode smag, og samtidig er retterne sunde og mindst ligeså pæne, som rammerne du sidder i.

Grød
Vesterbrogade 105 / Falkonér Allé 35 / Torvehallerne / Jægersborggade 50

Er du også vokset op med, at dagen startede med havregrød med smørklat? Hos Grød har de taget din barndoms-morgenmad til et helt nyt niveau. Du kan få den i flere varianter med frugt, peanutbutter og alle mulige andre toppings, der kun gør grøden endnu bedre.

Foto: Grød (Malthe Milthers)

Mirabelle
Guldbergsgade 29

Mirabelle åbner allerede kl. 7, og det er værd at stille vækkeuret til (meget) tidligt for at komme ned til deres berømte bagværk og kaffe. Du kan også få havregrød, yoghurt og æg – hvis du prøver at holde lidt igen med kalorierne. Dog vil vi advare om, at deres croissanter ser farligt indbydende. 

0 Comments