Nu på Downtown Plus: Neem Deli
Nyd asiatisk gourmet i Aarhus - fra 145,-
Menu & Search
Guide: TOP 5 spisesteder i KBH K

Guide: TOP 5 spisesteder i KBH K

Er du også typen, der undgår midtbyen, når du skal arrangere en tur på restaurant med vennerne? Man kan hurtigt frygte, at Københavns centrum er forbeholdt turister, der ikke ved at de betaler overpris for letkøbt nordisk gourmet. Men faktisk rummer de gamle brostensgader nogle af byens bedste spisesteder. Herunder får du vores bud på Københavns Ks TOP 5 bedste (uturistede) restauranter.


Mes
Jarmers Pl. 1

På Mes har Mads Rye Magnusson skabt en restaurant med “Mine bedste retter og vine, skabt og leveret af mine fantastiske kollegaer og mig. Vinene er hovedsageligt fra Tyskland og Jura, og maden tager udgangspunkt i sæsonen, lokale råvarer og hvad vi synes er godt”. Mads har en fortid på nogle af landets bedste restauranter, så når han serverer sine personlige favoritter, kan du kun glæde dig til at sætte dig til bords.

Brace
Teglgårdstræde 8a

Brace er et lille hjørne af Norditalien i Københavns idylliske midte. I køkkenet står kokke fra Støvlelandet med en kærlighed for det nynordiske. Det betyder, at du kan forene din interesse for det italienske køkken, med det moderne og simple nordiske. En kombination vi varmt kan anbefale.

 

PMY
Tordenskjoldsgade 11

Fra Norditalien til Sydamerika – hos PMY får du autentiske deleretter fra et verdenshjørne, der elsker store smage og smæk på farverne. Bag restauranten står tre kokke med fortider hos top-klasse restauranter, og sidste år kunne de tilføje vinder af Bib Gourmand prisen for PMY, til deres CVer.

Meille 
Sankt Peders Stræde 24A

Restaurant Meille i Sankt Peders Stræde ejes af den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson. Med to andre anmelderroste restauranter i byen og en baggrund i køkkenet på bl.a. Noma, Geranium og Falsled Kro må han siges at kunne sit kram. Køkkenet er moderne, men komplet uaffekteret med smagsstærke retter kogt ind til et nordisk, personligt udtryk og følelsen af sand kærlighed på en tallerken uden så mange dikkedarer.


Rebel
Store Kongensgade 52

Køkkenchefen Martin Hylleborg er uddannet på Michelin-restauranten Ensemble. Selvom Rebel kokkererer på Michelin-niveau og også har vundet Bib Gourmand prisen, sætter de en ære i at kombinere de delikate og elegante serveringer med en afslappet og usnobbet bistrostemning. I sidder hyggelig tæt, og du bliver ikke påduttet lange forklaringer om druedistrikter, med mindre du er interesseret – du er nemlig kommet for at hygge dig og spise god mad.

Med andre ord: glem ikke vores hovedstads charmerende gamle gader og stræder, næste gang du skal ud og spise!

0 Comments