Menu & Search
Her får du den bedste morgenmad før kl. 8

Her får du den bedste morgenmad før kl. 8

Morgenmaden og den første kap kaffe er et helligt ritual. Nyd dagens første koffein med hvilepuls på en af Nørrebros  morgenfriske caféer – der åbner før klokken 8 – og vågn i takt med byens puls. Er du B-menneske? Så husk, at selv en mørk mandag møg-morgen bliver lysere af en god kop kaffe.

Psst! Nogle af stederne sover længe i weekenden.

Foto: Malthe Milthers

Nørrebro-caféer, der åbner før kl. 8

Arrebo
Midgårdsgade 1
Hverdag: 7.30-18
Weekend: fra kl. 9-18

Arrebos placering på Den Sorte Plads sørger for morgensol, når vejrudsigten er med på konceptet.  Du kan spise og drikke til en overkommelig pris. Kortet byder bl.a. på surdejsbrød, æg, yoghurt, croissanter og andet syndigt bagværk fra altid gode Brødflov. Hyggefaktoren er høj, for baristaerne er bare altid søde her.  

Andersen & Maillard
Nørrebrogade 62
7-19 hele ugen

Andersen & Maillard er en god grund til at forcere dit indre A-menneske. Dørene åbner kl. 7 alle ugens dage, og herfra er der croissanter (i flere varianter) bagt af en tidligere Noma-dessertkok, lunt surdejsbrød, yoghurt og god kaffe. Ekstra tip: Det er en rigtig god arbejds-oase, hvis du vil klikke lidt på tasterne, mens du indtager dagens vigtigste måltid.  

Riccos
Stefansgade 15
Hverdag: 7.30-21
Lørdag-søndag: 8-21

Kaffe og en bolle med ost – det lyder simpelt, men på Riccos er det altså lykke-fremkaldende. Bollerne er lune og hjemmebagte, og du får selv lov at dosere (tand)smørret og osten. Riccos på Stefansgade er et åndehul med hyggelige kroge til nærværs-tid, men de har også borde, der er som skabt til din bærbare.

Mirabelle
Guldbergsgade 29
7-22 hele ugen

Mirabelle åbner allerede kl. 7, og det er værd at stille vækkeuret til (meget) tidligt for at komme ned til deres berømte bagværk og kaffe. Du kan også få havregrød, yoghurt og æg. Faktisk kan du roligt pege på menukortet, selv hvis du ikke rigtig har åbnet øjnene endnu.  

The Coffee Collective
Jægersborggade 57
Hverdage: 7-20

Skal din morgenkoffein bestå af en ’damn good cup of coffee’? På The Coffee Collective gør de det, de er allerbedst til – og det er at lave kaffe. Imens lader de Meyers Bageri står for alt det spiselige: Boller, kanelsnurrer og croissanter. Caféen ligger på hjørnet af hyggelige Stefansgade og hyggeligere Jægersborggade, så sæt dig og se det kendte kvarter vågne langsomt op til dåd.

Grød
Jægersborggade 50, kld. tv
Hverdage: 07.30-21
Weekend: 9-21

Hos Grød er grød ikke kedelig fattigmandskost. De sirligt pyntede portioner er Instagram-venlige og toppet med alskens lækkerier – du vælger selv, men det er dumt at gå uden om deres dulce de leche. Den originale Grødbar i et kælderlokale på Jægersborggade har noget hyggehule over sig med tændte stearinlys. Grød har spredt sig til andre bydele, men Nørrebro-baren er favorit på redaktionen. 

0 Comments