Menu & Search
Her får du sushikunst i verdensklasse – med masser af friskfanget fisk

Her får du sushikunst i verdensklasse – med masser af friskfanget fisk

Sushi-kendere landet over er ellevilde, og det vælter ind med anerkendelse og skulderklap. Sushi2500’s kompetente kokketeam sparer nemlig ikke på hverken kvalitet, fisk eller hjemmerørte smagskombinationer, og dét skinner tydeligt igennem, når de på erfaren vis jonglerer med californiske sushitraditioner og professionel nysgerrighed.


Hvis du vil have banebrydende sushikunst, hvor fisken løber med den fulde opmærksomhed, skal du besøge Sushi2500. Se mere her

Få råd til mere luksus i hverdagen
Restauratørerne bag Sushi2500 har mere end 10 år på bagen, og det kan smages og mærkes ved første bid. Konceptet er helt enkelt. Her får du råd til luksus-sushi i et prisleje, der gør det muligt at kigge forbi på hverdagsbasis uden at gå på kompromis med friske råvarer og innovative smagsindspark.

Ingen hokus pokus – fisken er i fokus
Helten på din sushitallerken hos Sushi2500 er uanfægtet fisken. Uanset om det er laks, tun, krabbe eller reje, er det fisken, der løber med rampelyset – altid hånd i hånd med sprøde grøntsager og delikate dressinger. Alle saucer og dressinger er nemlig hjemmerørte. Der er for eksempel rørt op for en ganske særlig chilimayo, som folk kommer langvejs fra for at smage. Et træk, der vidner om, at Sushi2500 vil dine smagsløg det bedste.

En helt ny verden af ingredienser
Menukortet bugner da også af finesser. Sushi-teamets kreative kokkekunst træder nemlig tydeligt frem i brugen af smagsforstærkere som trøffelolie, lotusrod, karse, frisk basilikum og danske jordbær. Råvarerne er selvfølgelig de bedste på markedet, og smagen er der ingen, der kan hamle op med. Som noget banebrydende kan alt på menukortet også bestilles med 40% blomkålsris lavet af finthakket, dansk blomkål. Det giver en ekstra sprød og sund sushi, som faktisk kan spare dig for op til 200 kalorier pr. rulle.

PSST! Sushi2500 har faktisk også specialiseret sig i at lave sushi til dig, der er veganer, vegetar eller har cøliaki.

Succesen spreder sig
Det er gået stærkt, siden den første Sushi2500 slog dørene op i 2005, og nu har det kvalitetsbevidste team ikke blot cementeret deres succes på den københavnske sushiscene med deres to restauranter i Valby og på Frederiksberg. De har nu også indtaget Roskilde med hele to restauranter på Jernbanegade og den nyeste ved Trekroner, hvor du også kan hente din feinschmecker-sushi.
Hvis du vil have banebrydende sushikunst, hvor fisken løber med den fulde opmærksomhed, skal du besøge Sushi2500. Se mere her

Artiklen er skrevet i samarbejde med Sushi2500.  

0 Comments