Menu & Search
Hun har lavet mad til Gwyneth Paltrow, Ben Stiller og The Beckhams – nu kan du spise hos hende

Hun har lavet mad til Gwyneth Paltrow, Ben Stiller og The Beckhams – nu kan du spise hos hende

Nu har du chancen for at spise hos en topanmeldt kok og en pioner inden for en af tidens hippeste food trends, de øko-sunde bowls. Madelskere og sundhedsentusiaster over hele verden har kastet stjerner efter ejeren af Gló Food, Sólveig Eiríksdóttir: Hun får klapsalver inden for for raw food og vegansk madlavning, hun har været privat kok for Ben Stiller, Gwyneth Paltrow og the Beckhams. Hun har vundet titlen Best Raw Chef in the World, udgivet kogebøger i hele verden og optræder ofte i islandske madprogrammer. Nu har hun også åbnet Gló Food i København.

Vil du prøve de øko-sunde bowls til en god pris? Så klik her

Hædret for det økologiske niveau
Hos Gló Food spiser du ude med god samvittighed. De har fået Det Økologiske Spisemærke – sammen med kun ni andre restauranter i København. De mindsker madspild ved at bruge alt – blandt andet pisker de en himmelsk vegansk mayonnaise af kogevandet fra kikærter.

Hip fortolkning af glutenfri og plantebaseret mad
Gló Food laver alt fra bunden, og deres friske øko-grøntsager, hjemmekomponerede veganske dressinger og næringsfyldte serveringer lukker munden på selv de største kødelskere. I alle prominente storbyer kan du få de farvestrålende og fint anrettede bowls, og selv Harry og Meghan serverede trendy bowlfood til deres bryllup.

Så let gør du sund mad til dit foretrukne valg
Hos Gló Food hopper du med på bowl-bølgen blandt rå træborde, jordfarver og marmor. De lækre bowls overbeviser dig hurtigt om, at lækker mad godt kan være en vitaminbombe. Det Instagram- og vægtvenlige måltid giver dig grønt blod på tanden efter mere køkkenhave, glutenfrit og veganske lækkerier på tallerkenen og kickstarter en sund livsstil.

Artiklen er skrevet i samarbejde med Gló Food.