Menu & Search
Nørrebros bedste restauranter til prisen

Nørrebros bedste restauranter til prisen

På Nørrebro kan du altid finde en god oplevelse, for bydelen står aldrig stille. Hverken når det kommer til kulturtilbud, musikfestivaler, mikrobryggerier eller spisesteder. Du kan få god mad mange steder. Rigtig mange faktisk. Restauranterne pibler frem, og vi kan næsten ikke følge med. Her får du vores svar på de steder, hvor du får meget smag for pengene.

Kuma
Jagtvej 101

Med bare otte siddepladser er denne japanske street food restaurant en intim madoplevelse, hvor du får brug for at lade din intimsfære ligge derhjemme. Kuma er den mindste og en af de få japanske restauranter i byen, der formår at give dig en autentisk smagsoplevelse. Og nej, de serverer ikke sushi, men streetfood, hvoraf meget er indbagt. Og så er det endda billigt (Mmm.).

Hooked
Nørrebrogade 59

Selvom fisken er i centrum hos Hooked, er det presserende først at fremhæve deres knaldhamrende gode fritter med ‘vinegar salt’. Smag dem, så forstår du prioriteringen. Der er dilemma-garanti, når du ser menukortet: både fisk og skaldyr er klædt på som fastfood af fineste kvalitet. Er du overbevist? Ellers kan vi nævne, at Hooked fik intet mindre end 5 stjerner i Politiken. Din mad kommer hurtigt, det vil sige, du henter den selv ved disken, og det er ikke et sted, der lægger op til flere timers middag. Hooked er derfor også en oplagt pusher, når du vil hente et let madfix med hjem.

Gaarden & Gaden
Nørrebrogade 88

Gaarden & Gaden byder både på morgenmad, frokost og aftensmad af råvarer, du ikke finder andre steder i shawarma-bæltet. Kaffen er fra The Coffee Collective, frugt og grønt er biodynamisk og fra Birkemosegaard, fjerkræ er fra Hegnsholt, og kød er fra Spis min Gris – økologisk selvfølgelig.

De har altid over 100 forskellige naturvine på kortet og 5 ølhaner. Og det bedste af det hele: Det er til at betale. Om aftenen er der fire serveringer for 255 kr., men du kan også vælge bare at nyde nogle af deres mindre retter med et godt glas til.

Restaurant Kaptajn
Sortedam Dossering 45a

Restaurant Kaptajn er storebror til den lille, populære og vældig anmelderroste vinbar og restaurant Ancestrale på Vesterbro. På Kaptajn bliver ganen udfordret med naturvine og forkkælet med ambitiøse serveringer, der respekterer sæsonen. Nyd det hele til en rimelig pris i deres charmerende bar og restaurant eller på deres træterrasse med direkte kig over søerne.

20a
Ravnsborggade 20a

Hos 20a får du en stemning, du ikke finder i de store restaurantkæders myretue-lokaler. Den lille restaurant og vinbar er hyggelig og intim, og belysningen er den der type, der får dig til at se godt ud (date-hit). Du får følelsen af at sidde på en finere restaurant, bortset fra når du ser på regningen – du får en hovedret for kun 135 kr. og en forret til 95 kr. Menukortet lægger ikke op til en længere tænkepause. Konceptet er dagens ret, dagens fisk, oste og charcuteri, en enkelt forret og ditto dessert. Tag nu bare derhen!

Snack & Blues
Guldbergsgade 7a

Snack & Blues fik en fuld plade i Politikens anmeldelse. Det er Nørrebros bud på en mikro-diner, men det er ikke helt den slags diner, du kender fra Twin Peaks eller Pulp Fiction: Væggene er pink, bordene turkise, maden er økologisk, og alt er hjemmelavet og pænt anrettet. Meget pænt. Menuen fremstår dog som en hyldest til det amerikanske dinerkøkken. Særligt kylling og æg går igen: vafler med kylling og sirup, omelet, burgere og fritter (de to sidstnævnte fortjener en seriøs klapsalve).

Alt i alt har du nu mange budgetvenlige middage i ærmet – på Nørrebro kan du altså sagtens gå ud lidt oftere!