Menu & Search
Taste of Tokyo – Taste of Trend

Taste of Tokyo – Taste of Trend

Japansk mad har i den grad udfoldet sig i København de sidste år. Sushi er kun toppen af isbjerget, for ramen, sashimi og okonomiyaki har vundet terræn i det københavnske madlandskab. Og Japan-feberen viser ingen tegn på at stoppe.

Besøg to japanske spisesteder gennem Downtown. Spis rå fisk hos Karma Sushi her, eller nyd otte serveringer hos Midori her.

Japansk mad er traditionelt sammensat, så den stimulerer forskellige smagssanser. Derudover er japansk mad oftest en smuk oplevelse, da japanerne er exceptionelt dygtige til at præsentere retterne på en fin måde. Japanere er faktisk så dygtige til at lave mad, at Tokyo har flere Michelin-stjerner end nogen anden by i verden.

Japans gastronomiske gule førertrøje vidner om, at den japanske mad falder i rigtig manges smag. Så er du (lækker)sulten og i autentisk humør? Så fat spisepindene, og rejs ind i det japanske gourmetunivers.

Du kan besøge to japanske spisesteder gennem Downtown – uden at sprænge dit budget. Spis masser af rå fisk hos Karma Sushi her, eller nyd otte serveringer hos Midori her.

0 Comments