Menu & Search
Hey Darling tager meatballs til nye højder

Hey Darling tager meatballs til nye højder

Den New Yorker-hippe restaurant Hey Darling har helliget sig meatballs, afslappet stemning og gode cocktails - alt det som ejerne selv elsker.


VI HAVDE LYST TIL AT ÅBNE ET STED, SOM UDELUKKENDE FOKUSEREDE PÅ TING, SOM VI SELV ELSKER – DET VIL SIGE AFSLAPPET STEMNING, GODE COCKTAILS OG GOD MAD.

Hos den New Yorker-hippe restaurant Hey Darling opdager du hurtigt en rød tråd på menukortet. Stedet har nemlig helliget sig meatballs. Bag meatball-restauranten står to brødre, som åbnede Hey Darling, fordi de simpelthen ikke kunne lade være.

”Vi testede konceptet af i en lejet foodtruck en weekend i sommeren 2017. Folk kunne lide vores mad, så vi tænke, at vi ligeså godt kunne kaste os ud i det,” fortæller Sean Jepsen, som også er chefkokken.

Konceptet er forholdsvist enkelt. Du designer selv din servering ved at vælge en type meatballs, en type sauce og forskellige typer af side-orders.
Inspirationen kommer især fra USA, hvor brødrene har tygget sig gennem meget kød i kugleform. På de breddegrader er rene meatball-restauranter nemlig ikke et særsyn som i København.

Vil gerne skille sig ud

Ønsket om at udfylde det hul og ønsket om at ramme noget unikt er grundene til, at brødrene udviklede på konceptet og koncentrerede sig om at skabe gourmet-meatballs:

I NÆSTEN HVER ENESTE LAND KAN DU FINDE ET BUD PÅ, HVORDAN MEATBALLS KAN SERVERES. DET GØR, AT VI KAN FINDE INSPIRATION TIL VORES MENUKORT ALLE STEDER.

”På den her måde skiller vi os mere ud fra mængden, end hvis vi havde åbnet en restaurant med et mere alsidigt menukort. Samtidig havde vi lyst til at åbne et sted, som udelukkende fokuserede på ting, som vi selv elsker – Det vil sige afslappet stemning, gode cocktails og god mad lavet fra bunden,” siger Sean.

 

Kreativiteten kan stadig blomstre
Man kunne måske tro, at et lidt snævert koncept gør det sværere for kokkene at være kreative. Men den tanke står Sean ikke med. Tværtimod. Han mikser nemlig mange madkulturer i menukortet, der løbende bliver skiftet ud efter sæson og nye idéer.

“I næsten hvert eneste land i verden kan du finde et bud på, hvordan meatballs kan serveres. Det gør, at vi kan finde inspiration til vores menukort alle steder,” fortæller Sean.

Selvom der er altid er meatballs på menukortet hos Hey Darling, kan du altså ikke være sikker på at få de samme valgmuligheder som sidst.

Konceptet tillader os at være kritiske over for råvarerne

DET ENKLE KONCEPT GIVER OS ET STORT ANSVAR FOR AT VÆRE KRITISKE OG STILLE KRAV TIL HVAD VI SERVERER.

Lokale og friske råvarer og madlavning fra bunden er højt prioriteret hos Hey Darling. Devisen er, at du får de bedste råvarer, hvis sæsonen bestemmer, og ingredienserne ikke skal flyves hjem fra den anden side af jordkloden.

“Det enkle koncept giver os et stort ansvar og mulighed for at være kritiske og stille krav til, hvad vi serverer,” siger Sean.

Hos Hey Darling er både kvalitet og kreativitet nemlig i højsædet. Så selvom et menukort med lutter meatballs kan lyde lidt simpelt, lover vi, at du bliver imponeret.

0 Comments