Menu & Search
Ravnsborg Vinbar – restaurant med mange trumfer på hånden

Ravnsborg Vinbar – restaurant med mange trumfer på hånden

 3-retters hos Ravnsborg Vinbar - kun 195,-
Nu på Downtown Plus

3-retters hos Ravnsborg Vinbar - kun 195,-

SE MERE HER

Ravnsborg Vinbar har både en køkkenchef fra Noma, to priser som Byens Bedste vinbar, en formidabel adresse og jægere på personalelisten.


Ravnsborg Vinbar byder på gourmet i københavnsk yndlingsgade

Ravnsborggade kandiderer til at være en af Københavns hyggeligste forlystelsesstriber. Det myldrer med cafeer, barer og restauranter på gaden, som dukker op, netop når du har passeret Dronning Louises Bro. Sultne, tørstige, forlystelsessyge og shoppelystne Københavnere flokkes her, for Ravnsborggade kan stille alle de behov til et stort 12-tal: Side om side finder du gourmet, burgere, cocktails, kaffe, live jazz, teater, mode og masser af musselmalet til antikvarpriser.

Gastronomisk attraktion i Ravnsborggade

En af gadens gastronomiske attraktioner er Ravnsborg Vinbar – der har hentet ikke mindre end to priser hjem som Byens Bedste vinbar. Det er et oplagt sted at forkæle smagsløgene efter en gåtur om søerne eller inden en tur i Nørrebro Teater eller Empire Bio. 

Fra Noma til vinbar

Ravnsborg Vinbar er i familie med Istedgades gourmet-sværvægter, Vesterbro Vinstue. De deler både bagland, kærligheden til vin og ikke mindst køkkenchefen Niels Hagman, der har en fortid hos blandt andet Noma, Lê Lê og Costume House.

Jager den gode smag – bogstavelig talt

I køkkenet på Ravnsborg Vinbar lader mester-køkkenchefen sig inspirere af nordisk fauna og danske råvarer. Faktisk tager folk fra ejerkredsen selv jagtgeværet under armen og lader dagens fangst afgøre menukortets skæbne. Kødgryderne kan derfor gemme på vildt skudt et par dage forinden, du sætter tænderne i det. Når de ikke selv nedlægger de animalske ingredienser, får de blandt andet lammekød fra deres egne dyr, der lever det gode liv på en mark i Kregme i Frederiksværk.

I jagten på den gode smag finder kokkene også på spontant at ændre menukortet, hvis de finder nogle rigtig lækre råvarer. De lader ligeledes sæsonen bestemme en hel del over indkøbslisten, da de mener, det er vejen til mest og bedst smag.

Vin, vin og mere vin

Ravnsborg Vinbar har ikke kun et formidabelt køkken. Som navnet antyder, bliver der ikke hældt hvad som helst i glassene. Vinkortet byder på mere end 80 flasker og 25 vine på glas, så der er noget for enhver smag. Personalet står altid klar med kyndig vejledning, en god historie og billedskabende fagter, så du kan navigere rundt i druer og distrikter, hvad enten du er connaisseur, entusiast eller ny i vinens verden.

Rosé i solen?

Druedistrikter spiller også  ind på indretningen. Ravnsborg Vinbar er nemlig indrettet i spansk kolonistil, ligesom sydeuropæiske kendetegn som pølser og skinker i loftet pryder stedet. Læg det sammen med et tvist af storby, vintage-mosaik på væggene og hyggebelysning – så har du Ravnsborg Vinbar. I sommerhalvåret står dørene (og facaden) gabende åbne, så fortovsservering og restaurant mødes i solen, og kølig sommervin bliver decideret presserende.

Skal du opleve Ravnsborggades summende storby-atmosfære og nyde mad og vin, du sent vil glemme? Så besøg Ravnsborg Vinbar .

Artiklen er skrevet i samarbejde med Ravnsborg Vinbar.

0 Comments