”Joey doesn’t share food” – men det gør alle, der er nede med tidens foodtrends. Konceptet delemad er meget udbredt i udlandet og spreder sig på den danske restaurantscene. I sin reneste form går det ud på, at mad bliver serveret som deleretter i stedet for som individuelle anretninger. Det er ofte flere små serveringer, frem for de klassiske tre retter. Nogle steder udvider de konceptet til social dining, så du sidder ved langborde og spiser med folk, du ikke kender. Hos prominente steder – blandt andet LêLê, Vanvid, Malt, Pluto og Basso deler du ved dit eget bord.
– Der er flere gode grunde til at bide på konceptet.
Vil du prøve det hyggelige koncept? LêLê Street Kitchen byder bl.a. på en delevenlige retter – og du får en god pris hos Downtown her
Få bare skuldrene ned – det er uformelt
Deleretter gør en middag ude mindre formel og mere afslappet – fordi I deles om maden, ligesom I gør hjemme ved spisebordet.
No regrets
Du skal ikke sende din medspisers tallerken lange øjne og ærgre dig over, at du ikke bestilte den ret, der står på den anden side af bordet.
Det er SÅ hyggeligt
Det er noget hyggeligt og sympatisk ved at dele noget. I kommer også hinanden mere ved, når I skal tage fra samme tallerken.
Ingen pinlig tavshed på dates
Delemad er et date-venlig koncept. Samtaleemnet er nemlig sikret, når I i fællesskab skal vælge menuen. Hvis samtalen derefter uddør, kan I evaluere på jeres valg.
Har du fået smag på konceptet? Nyd en delevenlig middag hos LêLê Street kitchen. Få muligheden her.
0 Comments